AATT-PLAN-RENOVE-2017
aatt-instalacion-mantenimiento

llar i comunitats

aatt-hogar-comunidades

Gaudeix de totes les comoditats i dels millors serveis per a ta casa i la teua comunitat. Descobreix els nostres serveis d’aigua calenta sanitària (ACS), calefacció, instal·lació de gas, fontaneria i climatització, entre d’altres.

En Aguas y Térmicas posem al teu servei un gran equip de tècnics amb experiència dilatada perquè gaudisques de la tranquil·litat de saber que la teua instal·lació té totes les garanties.

comerços

Eres un emprenedor? O, ja tens la teua pròpia empresa?

Deixa els serveis de gas, aigua calenta sanitària, fontaneria, tractament d’aigües, climatització, sistemes contra incendis, gestió energètica i molt més en les millors mans, perquè tu només hages de preocupar-te pels teus clients.

indústria

aatt-proyectos-industriales

Si busques una resposta energètica eficient per a la teua indústria o el teu projecte industrial, som la solució.

Nosaltres estudiarem el teu projecte per a oferir-te la solució energètica que millor t’ajude a acomplir els teus objectius de forma eficient i rendible.

aatt-servicios-energia-solar

Portem a terme instal·lacions d’energia solar tèrmica per a cobrir necessitats com: aigua calenta sanitària (ACS) i sistema de recolzament per a calefacció o climatització.

Mai ser sostenible havia tingut tants avantatges

aatt-servicios-calefaccion

Instal·la el teu sistema de calefacció amb totes les garanties

Som instal·ladors autoritzats i portem a terme faenes d’instal·lació, de manteniment i de reparació de radiadors i calderes.

Si necessites instal·lar, renovar o realitzar el manteniment de la teua caldera, escalfador, termo o acumulador de gas, t’oferim un ampli catàleg de productes en primeres marques i una instal·lació en el menor temps possible.

geotermia

AATT té una secció especialitzada perquè deixes en mans expertes la implantació de mesures d’estalvi energètic. Analitzarem les teues factures i estudiarem les teues necessitats per proporcionar la solució més adequada.

GNL

Som especialistes en el disseny, la construcció i el manteniment de plantes satèl·lits de regasificació i instal·lacions receptores de gas natural.

aatt-servicios-fontaneria

Donem servei de fontaneria a edificis de vivendes, cases unifamiliars, comerços i indústries, i estem autoritzats per a executar connexions de servei generals.

ALGUNS DELS NOSTRES TREBALLS

Grup SIMA